Klassen

Jongste kleuters

Welkom,

wij zijn de jongste kleuters.

Jules zit ook in onze klas. Jules is onze klaspop. Samen met hem is het dolle pret.

Wil je ook een glimp opvangen van onze projecten en avonturen,

kijk dan op de weblog.

Hier vind je vooral foto's van onze klas.

Oudste kleuters

Welkom,Wij zijn de oudste kleuters van de Regenboog.

In onze klas zijn er 12 bloemetjes, dit zijn onze 4-jarige kleuters. Er zijn 12 sterren, dit zijn onze 5-jarige kleuters.

Op onze webblog vind je vooral foto's van onze projectactiviteiten en keitoffe belevenissen.

1ste graad

In onze klas zitten 22 toffe kinderen. Wij hebben 2 juffen. Juf Diane is bij ons van maandag tot donderdag. Op vrijdag komt juf Melike in de klas.

Jongste kleuters

Welkom in de klas van juf Inge: de jongste kleuters.We zijn nu (voorlopig) met 14 kindjes: Wabbe, Hana, Suzanne, Boud, Isaac, Mayar, Emma, Roxan, Tristan, Floor, Viktor, Jack, Elin en Lukas. Ook Jules zit bij ons in de praatronde en luistert graag mee.Willen jullie graag weten en zien wat we zoal doen in ons klasje,dan komen er af en toe wel eens foto's op de website.

derde graad

Welkom,In onze groep mogen we dit jaar 3 nieuwe kinderen verwelkomen: Thor, Charlotte en Kelly.We zijn met 22 kinderen in de groep, 11 kinderen uit het zesde en 11 kinderen uit het vijfde.Vertrouwen, zelfstandigheid en je leren zelf in handen nemen zullen de belangrijkste bouwstenen zijn waar we dit jaar aan zullen werken!Wil je het reilen en zeilen van onze klas een beetje volgen kijk dan regelmatig op onze blog...

3de graad

Welkom!

In onze klas zitten 23 kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar.

Tong uitsteken Onze blog vind je hier: http://deregenboogklaskatrien.wordpress.com Je vindt er verslagen over wat er in onze klas gebeurt, foto's en vrije teksten. Kom zeker eens kijken!

Knipogen Onze blog dient tegelijkertijd als handige startpagina die veel kinderen en ouders van onze klas thuis als homepage geïnstalleerd hebben (en natuurlijk staat die ook op onze klascomputers als startpagina!). Je vindt er ook links naar websites die we vaak gebruiken.

2de graad

Welkom in klas Lotta!

1ste graad

Welkom in klas Charlotte en Maai!

Na de kerstvakantie gaan we met twee aan de slag.  Samen zullen we ervoor zorgen dat onze 11 kinderen uit het 1ste leerjaar verder leren lezen en dat de 12 kinderen in het tweede de maaltafels helemaal onder de knie krijgen.

Ben je benieuwd naar onze klaszinnen, knutselwerkjes, projecten, ... kom eens een kijkje in onze klas nemen, WELKOM!

Oudste kleuters

Welkom in onze klas. Onze klas bestaande uit 12 bloemetjes (4-jarigen) en 12 sterretjes (5-jarigen) zal jullie op deze blog kennis laten maken met allerlei foto's over de projecten die leven in onze klas en allerlei sfeerbeelden die eens leuk zijn om te bekijken.

2de graad

U bevindt zich op de webstek van klas Wout, de tweede-graadsklas van de school. Dit jaar zijn we met 20 kids in de klas, 9 jongens en 11 meisjes.

De 8 tot 10 jarigen van onze klas gaan dagelijks op onderzoek uit. We doen dat onderzoek geregeld in de klas. We zijn ook vaak op uitstap en dan vind je ons terug in Leuven, de bossen in de buurt, een museum,.... Op deze plaats kan je foto's en weetjes van onze klas terugvinden. Kom dus gauw nog eens weer !!

Zorgteam Melike Agnes Griet